ESPLAIS I CAMPUS

QUÈ OFERIM A TOT ESPORT?

L’equip de Tot Esport cada any proposa esplais plens d’activitats per tal que els infants gaudeixin al màxim del seu temps de vacances. Oferim esplais i campus durant les vacances de nadal, setmana santa i durant l’estiu.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar els esplais, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

Si vols que organitzem algun esplai/campus a una escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntament,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te. T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Els nostres principals objectius per tots els nostres esplais i campus són:

FORMACIÓ

Treballem per aportar valors a través de les activitats esportives i de lleure. Eduquem a través de l’esport, perquè els infants tinguin una base educativa sòlida.

GAUDIR

Treballem per treure somriures. Ens agrada fer gaudir, aquesta és la clau de l’èxit. Promovem compartir noves experiències i passar-ho bé amb la resta del grup.

ESPORT

Fomentem un estil de vida actiu i sa entre els infants. Còrrer, saltar, esforçar-se, són accions que formen part de les nostres activitats, intentem que els infants gaudeixin fent esport.

INSCRIPCIONS OBERTES ESPLAIS I CAMPUS

ESPLAI ESPORTIU – TOT ESPORT

Del 27 de juny al 2 de setembre. Aprofita aquest mes de maig per fer l’inscripció i gaudeix de millors preus.

CAMPUS DE FUTBOL – TOT ESPORT

Del 27 de juny al 2 de setembre. Totes les tardes de 16.30 a 19.00h.

ESPLAI ESPORTIU – TOT ESPORT

Del 27 de juny al 2 de setembre. Aprofita aquest mes de maig per fer l’inscripció i gaudeix de millors preus.

Club de Mar Sitges Logo

ESPAI JOVE – TOT ESPORT

Dins el Casal d’estiu Jove ens veiem la setmana del 11 al 15 de juliol a la setmana multiesportiva.

Espai Jove Sitges

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Terramar Color
Camping El Garrofer Sitges logo
logo decathlon
Actitudo diseño web