ESPLAIS I CAMPUS

QUÈ OFERIM A TOT ESPORT?

L’equip de Tot Esport cada any proposa esplais plens d’activitats per tal que els infants gaudeixin al màxim del seu temps de vacances. Oferim esplais i campus durant les vacances de nadal, setmana santa i durant l’estiu.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar els esplais, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

Si vols que organitzem algun esplai/campus a una escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntament,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te. T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Els nostres principals objectius per tots els nostres esplais i campus són:

FORMACIÓ

Treballem per aportar valors a través de les activitats esportives i de lleure. Eduquem a través de l’esport, perquè els infants tinguin una base educativa sòlida.

GAUDIR

Treballem per treure somriures. Ens agrada fer gaudir, aquesta és la clau de l’èxit. Promovem compartir noves experiències i passar-ho bé amb la resta del grup.

ESPORT

Fomentem un estil de vida actiu i sa entre els infants. Còrrer, saltar, esforçar-se, són accions que formen part de les nostres activitats, intentem que els infants gaudeixin fent esport.

INSCRIPCIONS OBERTES ESPLAIS I CAMPUS

CHRISTMAS CAMP – TOT ESPORT

Christmas Camp al Club de Golf Terramar de Sitges els dies 21, 22, 27, 28, 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

  • Activitats: golf, futbol, tenis, pàdel, bàsquet, ping-pong, bàdminton, jocs de taula i jocs tradicionals.

CASAL ESPORTIU DE NADAL – TOT ESPORT

Casal esportiu de Nadal a l’Escola Agnès de Sitges els dies 21, 22, 27, 28, 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

  • Activitats: esports col·lectius, ioga, manualitats i molts jocs. T’esperem amb els braços ben oberts!
Logo Agnès de Sitges

CAMPUS DE VOLEIBOL I FUTBOL SALA DE NADAL

Campus de voleibol i futbol sala de Nadal, a l’Institut Vinyet de Sitges els dies 21, 22, 27, 28, 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

  • Activitats: Voleibol i futbol sala. Aquest Nadal, segueix fent esport!
Logo Agnès de Sitges

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon