ESPLAIS I CAMPUS

QUÈ OFERIM A TOT ESPORT?

L’equip de Tot Esport cada any proposa esplais plens d’activitats per tal que els infants gaudeixin al màxim del seu temps de vacances. Oferim esplais i campus durant les vacances de nadal, setmana santa i durant l’estiu.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar els esplais, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

Si vols que organitzem algun esplai/campus a una escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntament,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te. T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Els nostres principals objectius per tots els nostres esplais i campus són:

FORMACIÓ

Treballem per aportar valors a través de les activitats esportives i de lleure. Eduquem a través de l’esport, perquè els infants tinguin una base educativa sòlida.

GAUDIR

Treballem per treure somriures. Ens agrada fer gaudir, aquesta és la clau de l’èxit. Promovem compartir noves experiències i passar-ho bé amb la resta del grup.

ESPORT

Fomentem un estil de vida actiu i sa entre els infants. Còrrer, saltar, esforçar-se, són accions que formen part de les nostres activitats, intentem que els infants gaudeixin fent esport.

INSCRIPCIONS OBERTES ESPLAIS I CAMPUS

SETMANA SANTA ESPORTIVA

Setmana Santa Esportiva al Golf del 3 al 6 d’abril amb esplai esportiu, campus de futbol i de pàdel.

SPRING CAMP – TOT ESPORT

Spring Camp al Golf del 11 al 14 d’abril amb l’esplai esportiu de Tot Esport.

CAMPUS DE FUTBOL SALA

Campus de futbol sala els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril. Amb futbol sala Sitges, horari de 10h a 12h.

Escudo Club Futbol Sala Sitges

ESPLAI DE SETMANA SANTA

Esplai de Setmana Santa dies 3, 4, 5 i 6 d’abril. Grups de 3 a 6 anys i de 7 a 10 anys. Horari de 9h a 16h.

Club de Mar Sitges Logo

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Camping El Garrofer Sitges logo
logo decathlon
Actitudo diseño web