ESPLAIS I CAMPUS

QUÈ OFERIM A TOT ESPORT?

L’equip de Tot Esport cada any proposa esplais plens d’activitats per tal que els infants gaudeixin al màxim del seu temps de vacances. Oferim esplais i campus durant les vacances de nadal, setmana santa i durant l’estiu.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar els esplais, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

Si vols que organitzem algun esplai/campus a una escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntament,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te. T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Els nostres principals objectius per tots els nostres esplais i campus són:

FORMACIÓ

Treballem per aportar valors a través de les activitats esportives i de lleure. Eduquem a través de l’esport, perquè els infants tinguin una base educativa sòlida.

GAUDIR

Treballem per treure somriures. Ens agrada fer gaudir, aquesta és la clau de l’èxit. Promovem compartir noves experiències i passar-ho bé amb la resta del grup.

ESPORT

Fomentem un estil de vida actiu i sa entre els infants. Còrrer, saltar, esforçar-se, són accions que formen part de les nostres activitats, intentem que els infants gaudeixin fent esport.

INSCRIPCIONS OBERTES ESPLAIS I CAMPUS

ESPLAI GOLF TERRAMAR – TOT ESPORT

Esplai esportiu al Club de Golf Terramar de Sitges del 26 de juny a l’1 de setembre, de 9 a 13h o fins les 15h o 17h, per infants dels 3 als 15 anys.

  • Activitats: golf, tenis, pàdel, futbol, bàsquet, voley, piscina, jocs i molt més. Viu un estiu únic en unes instal•lacions immillorables!

CAMPUS FUTSAL MATÍ – TOT ESPORT

Campus de futbol sala a l’Institut Vinyet de Sitges del 26 de juny al 28 de juliol, de 10 a 13h i/o amb opció d’acollida de 9 a 10h, per infants dels 6 als 12 anys i adolescents dels 13 als 16 anys.

  • Activitats: tecnificació, competició, platja, jocs i molt més. Aprèn i gaudeix!
Escudo Club Futbol Sala Sitges

CAMPUS PÀDEL – TOT ESPORT

Campus de pàdel al Club de Golf Terramar de Sitges del 26 de juny al 28 de juliol, d’11 a 12.30h, per adolescents dels 11 als 16 anys.

  • Activitats: tecnificació, competició, piscina, jocs i molt més.
    Millora el teu joc i gaudeix!

ESPLAI CLUB DE MAR – TOT ESPORT

Esplai esportiu al Club de Mar de Sitges del 26 de juny a l’1 de setembre, de 9 a 14h o fins les 16h, per infants dels 3 als 11 anys.
Activitats: multiesportives, esports de platja, vela (+6 anys), piscina, excursions per Sitges, jocs i molt més.
T’esperem amb els braços ben oberts!

Club de Mar Sitges Logo

CAMPUS FUTSAL TARDA – TOT ESPORT

Campus de futbol sala al Club de Golf Terramar de Sitges del 26 de juny al 28 de juliol, de 16 a 18.30h, per adolescents dels 11 als 16 anys.

  • Activitats: tecnificació, competició, piscina, jocs i molt més.
    Millora el teu joc i gaudeix!

COMBINAT CLUB DE MAR – TOT ESPORT

Campus de Vela més esplai esportiu al Club de Mar de Sitges del 26 de juny a l’1 de setembre, de 10 a 16h, per infants a partir dels 6 anys.

  • Activitats: vela + esplai esportiu. T’esperem amb els braços ben oberts!
Club de Mar Sitges Logo

SETMANA MULTIESPORTIVA – TOT ESPORT

Setmana multiesportiva a l’espai jove de Sitges del 10 al 14 de juliol, de 9 a 13h, per adolescents dels 12 als 17 anys.
Activitats: futbol sala, pàdel, vela, bàsquet, natació, handbol, futbol free-style i excursió a ocio aventura. No te la perdis!

Espai Jove Sitges

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon