EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Tot Esport ofereix en l’àmbit extraescolar un ventall d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat, per tal de promocionar l’activitat física, l’esport i el lleure en l’àmbit escolar i esportiu. Disposem de diferents activitats extraescolars.

La data d’inici i finalització de les activitats, ho decidim conjuntament amb les escoles, instituts, ampas, afas, clubs, càmpings, ajuntaments,… com també decidim quin serà el tipus d’activitats, els horaris i la manera de realitzar el pagament.

Volem aconseguir que les activitats esportives escolars siguin una de les millors opcions per l’educació esportiva i de lleure dels infants.

Els nostres monitors/es – entrenadors/es treballen per fomentar: El treball en grup, el respecte entre els companys i el rival, saber compartir, l’esforç, la participació activa i els jocs integradors.

Si vols que organitzem algun extraescolar en concret o tots els extraescolars de l’escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntaments,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te.

T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

L’any 2020/2021 TOT ESPORT Serveis Esportius i de Lleure col·labora amb:

– Club de Golf Terramar Sitges.

CLUB DE GOLF TERRAMAR SITGES

Proximament noves dates.

CÀMPING EL GARROFER SITGES

Proximament noves dates.

Camping El Garrofer Sitges logo

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Terramar logotipo
Camping El Garrofer Sitges logo
logo decathlon
Actitudo diseño web