EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Tot Esport ofereix en l’àmbit extraescolar un ventall d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat, per tal de promocionar l’activitat física, l’esport i el lleure en l’àmbit escolar i esportiu. Disposem de diferents activitats extraescolars.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar activitats extraescolars, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

La data d’inici i finalització de les activitats, ho decidim conjuntament amb les escoles, instituts, ampas, afas, clubs, càmpings, ajuntaments,… com també decidim quin serà el tipus d’activitats (com per exemple: futbol, futbol sala, bàsquet, psicomotricitat, multiesport, patinatge, handbol, voleibol, ioga, dansa entre d’altres…), els horaris i la manera de realitzar el pagament.

Volem aconseguir que les activitats esportives escolars siguin una de les millors opcions per l’educació esportiva i de lleure dels infants.

Els nostres monitors/es – entrenadors/es treballen per fomentar: El treball en grup, el respecte entre els companys i el rival, saber compartir, l’esforç, la participació activa i els jocs integradors.

Si vols que organitzem algun extraescolar en concret o tots els extraescolars de l’escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntaments,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te.

T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

L’any 2022/2023 TOT ESPORT Serveis Esportius i de Lleure col·labora amb:

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

AFA ESCOLA AGNÈS – 2022/2023

Oferim activitats extraescolars de bàsquet, futbol sala, multiesport, patinatge i psicomotricitat a l’AFA Escola Agnès.

Logo Agnès de Sitges

ESCOLA PIA – 2022/2023

Extraescolar de futbol sala de 17.00h a 18.30h de 3r a 6è de primaria, a l’Escola Pia.

Escola Pia logo Tot Esport

ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL
2022/2023

Psicomotricitat, iniciació esportiva i pre-esport a l’Escola Miquel Utrillo d’octubre a juny.

Logo Ajuntament de Sitges

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon