EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Tot Esport ofereix en l’àmbit extraescolar un ventall d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat, per tal de promocionar l’activitat física, l’esport i el lleure en l’àmbit escolar i esportiu. Disposem de diferents activitats extraescolars.

Tenim la sort de poder comptar amb un equip interdisciplinar format per persones professionals com llicenciats en CAFE, tècnics superiors de AAEE, tècnics en activitats dirigides, tècnics Esportius de diferents modalitats, director i monitor de lleure, educadors infantils i vetlladors, el qual ens permet programar activitats extraescolars, campus i tot tipus d’activitats amb un ampli i variat ventall d’activitats.

La data d’inici i finalització de les activitats, ho decidim conjuntament amb les escoles, instituts, ampas, afas, clubs, càmpings, ajuntaments,… com també decidim quin serà el tipus d’activitats (com per exemple: futbol, futbol sala, bàsquet, psicomotricitat, multiesport, patinatge, handbol, voleibol, ioga, dansa entre d’altres…), els horaris i la manera de realitzar el pagament.

Volem aconseguir que les activitats esportives escolars siguin una de les millors opcions per l’educació esportiva i de lleure dels infants.

Els nostres monitors/es – entrenadors/es treballen per fomentar: El treball en grup, el respecte entre els companys i el rival, saber compartir, l’esforç, la participació activa i els jocs integradors.

Si vols que organitzem algun extraescolar en concret o tots els extraescolars de l’escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntaments,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te.

T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

Tots els infants/activitats estan coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

AFA ESCOLA AGNÈS DE SITGES

Oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars com: bàsquet, futbol sala, multiesport, voleibol, handbol i pscicomotricitat.

Logo Agnès de Sitges

AFA INSTITUT VINYET DE SITGES

Oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars com: bàsquet, futbol sala, voleibol, handbol, zumba i Ioga amb la col·laboració de Riü Yoga.

AFA IES Vinyet

AFA INSTITUT J.R. BENAPRÈS DE SITGES

Oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars com: bàsquet, futbol sala, voleibol, handbol, zumba i Ioga amb la col·laboració de Riü Yoga.

Institut Joan Ramón Benaprés

ESCOLA PIA DE SITGES

Dels extraescolars que ofereix l’escola Pia de Sitges, gestionem les extraescolars de futbol sala i voleibol per infants de primària i secundària.
Escola Pia logo Tot Esport

AFA ESCOLA MIQUEL UTRILLO DE SITGES

Dels extraescolars que ofereix l’Afa de l’escola, gestionem les extraescolars de futbol sala i voleibol pels infants de primària.

AFA Miquel Utrillo de Sitges

ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL SITGES

Al programa oferim les activitats de psicomotricitat de I3 a I5, iniciació esportiva de 1r a 3r i pre-esport de 4t a 6è, a l’escola Miquel Utrillo d’octubre a juny.

Logo Ajuntament de Sitges

AFA ESCOLA EL CORB DE CORBERA DE LLOBREGAT

Dels extraescolars que ofereix l’Afa de l’escola, gestionem les extraescolars de multiesport i voleibol pels infants de primària.

AFA Escola Corb logotipo

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon