EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Tot Esport ofereix en l’àmbit extraescolar un ventall d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat, per tal de promocionar l’activitat física, l’esport i el lleure en l’àmbit escolar i esportiu. Disposem de diferents activitats extraescolars.

La data d’inici i finalització de les activitats, ho decidim conjuntament amb les escoles, instituts, ampas, afas, clubs, càmpings, ajuntaments,… com també decidim quin serà el tipus d’activitats, els horaris i la manera de realitzar el pagament.

Volem aconseguir que les activitats esportives escolars siguin una de les millors opcions per l’educació esportiva i de lleure dels infants.

Els nostres monitors/es – entrenadors/es treballen per fomentar: El treball en grup, el respecte entre els companys i el rival, saber compartir, l’esforç, la participació activa i els jocs integradors.

Si vols que organitzem algun extraescolar en concret o tots els extraescolars de l’escola, institut, ampa, afa, club, càmping, ajuntaments,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure les diferents opcions que podem arribar a oferir-te.

T’agrada el que estàs veient, ens vols conèixer o bé preguntar-nos alguns dubtes? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem encantats.

L’any 2020/2021 TOT ESPORT Serveis Esportius i de Lleure col·labora amb:

– Club de Golf Terramar Sitges.

FUTBOL SALA FORMATIU 2021/2022

Futbol sala per prebenjamí, benjamí, aleví, infantils i cadet. Lliga consell esportiu del Garraf.

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Terramar logotipo
Camping El Garrofer Sitges logo
logo decathlon
Actitudo diseño web
Logo Ajuntament de Sitges
Espai Jove Sitges