COMPRA A DECATHLON

DECATHLON COL·LABORADOR OFICIAL

Colecció d'estiu Decathlon
Ioga i meditació Decathlon
Futbol i equipacions Decathlon
Zumba i accessoris Decathlon
Pàdel Decathlon
Natació Decathlon

ACTIVITATS ESPORTIVES TOT ESPORT

Tot Esport ofereix activitats esportives als infants, als seus familiars i a la gent gran. Promocionem una pràctica esportiva equilibrada per mantenir una bona salut tant física com mental.

L’entrenament de l’activitat esportiva té com objectiu formar i entrenar a qui ho practica per tal de mantenir la seva forma física o l’augment del seu rendiment. Per ser beneficiós, l’entrenament s’ha de repartir en una sèrie de sessions periòdiques, progressives i complementàries entre si.

La data d’inici i finalització de les activitats, ho decidim conjuntament amb les escoles, clubs, càmpings, gimnasos, ajuntaments,… com també decidim quin serà el tipus d’activitats, els horaris i la manera de realitzar el pagament.

Oferim un ampli ventall d’activitats esportives a la comarca del Garraf i ens adaptem a tot tipus d’espais, ja siguin d’interior o exterior.

Si vols que organitzem activitats esportives en general o alguna en concret en el teu centre, local, club,… posa’t en contacte amb nosaltres per veure que et podem oferir i veure quina activitat és la que pot encaixar millor pel tipus de client, lloc, situació o estació de l’any.

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon