QUI SOM TOT ESPORT?

SOM TOT ESPORT

Encara no saps qui som Tot Esport? Som una empresa fundada el 2020 a Sitges (Barcelona). Oferim serveis esportius i de lleure a escoles, instituts, ampas, afas, clubs, càmpings, ajuntaments,… a la comarca del Garraf (Catalunya).

Neix com a conseqüència de la necessitat d’educar fent esport amb els més petits i, també, amb els no tant petits.

Al cap davant de l’empresa està el Joel Losada Folch de Sitges, el qual, després de molts anys dedicats al monitoratge/coordinació esportiva i de lleure, ha decidit tirar endavant el seu propi projecte, després d’anys d’experiència.

És per això que ens adrecem a vosaltres per oferir els nostres serveis: programació i coordinació d’esplais i campus (nadal, setmana santa i estiu), extraescolars, activitats esportives, tecnificació, tornejos, colònies, amenització en festes d’aniversari, patis oberts i acollides matinals i de tarda.

ACTIVITATS TOT ESPORT

A Tot Esport oferim diferents serveis esportius i de lleure amb l’objectiu de formar, gaudir i fer esport a la comarca del Garraf.

Activitats Extraescolars Tot Esport

EXTRAESCOLARS

Ventall d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat, oferim activitats esportives i de lleure en l’àmbit escolar i esportiu.

Activitats Esportives Tot Esport

ACTIVITATS ESPORTIVES

Promocionem i fomentem la pràctica esportiva equilibrada per mantenir tant una bona salut física com mental.

Esplais i Campus Tot Esport

ESPLAIS I CAMPUS

Oferim esplais i campus durant el Nadal, setmana santa i l’estiu. L’objectiu és gaudir de les vacances i l’esport en equip.

Tornejos Tot Esport

TORNEJOS

Organitzem lligues i tornejos de tot tipus d’esport i modalitats: individuals, parelles, equips, infants, adults… 

COL·LABORADORS TOT ESPORT

Logo Ajuntament de Sitges
Actitudo diseño web
logo decathlon